Apartman Dionis - Pereia, Thessaloniki, Grčka

apartman-dionis

 

Na obalama tirkiznog mora, pod krošnjama palmi, u središtu turzima poslednjih nekoliko godina, nalazi se apartman Dionis. Da budemo precizniji, Pereia, Thessaloniki, Grčka, je lokacija naseg divnog apartmana.

Ako ste ljubitelji mirnih, suncem obasjanih destinacija onda je Dionis savršen apartman za Vas. Na samo 50m od mora, imaćete priliku da uživate na peščanoj obali Grčke. A kada Vam to dosadi pravac u apartman Dionis, čija je terasa cak 30 metara kvadratnih. Posle sunčanja možete uživati u atrakcijama same Peraie, a kada Vam i to dosadi, tržni centar Cosmos je na samo 8 km od vas, pa posle toga možete da svratite i do Soluna koji je udaljen 20 km od apartmana.

Možete otici brodićem iz Peraie, ili kolima. Izbor je na Vama. Sahara plaža jedna od najaktulenijih plaža, popularna kako među mladima tako i među porodicama. Nalazi se na svega 20km od vas.

Dođite i prepustite se blagodetima letnjih sunčanih dana u apartmanu Dionis i uzivajte baš kao i sam Grcki Bog vina i veselja. Obećavamo Vam da je to iskustvo koje ćete uvek pamtiti!

Rezervišite još danas, očekujemo Vas!

Kontakt telefoni:
0600282211
0605057606
0611810352