Deluxe Suite

Deluxe Suite napravljen je u potkrovlju i idealan je za goste koji žele odmor u jedinstvenom, luksuznom prostoru. Prostorna, elegantna soba sa drvenim podovima sa LCD televizorom i kablovskom televizijom i pristupom wireless internetu, ima izlaz na privatnu terasu sa pogledom na ceo grad. Kupatilo je opremljeno đakuzi kadom. Boca najboljeg šampanjca na raspolaganju je gostima potpuno besplatno.

Trokrevetne sobe

Gostima su na raspolaganju 2 tipa trokrevetnih soba, sobe sa tri odvojena kreveta dimenzija 190X90 cm ili sobe sa francuskim ležajem (140X200 cm) i jednim odvojenim krevetom (190X90 cm),  zavisno od potreba gostiju.  Sobe su elegantnog dizajna, sa drvenim podovima, LCD televizorima sa kablovskom televizijom i pristupom wireless internetu. Sve sobe imaju zasebna kupatila opremljena po najvišim standardima. Komfor soba sa francuskim ležajem i jednim odvojenim krevetom takođe poseduje i garnituru za sedenje, kao i mogućnost ubacivanja dodatnog kreveta na zahtev gostiju.

Dvokrevetne sobe

Vivaldi Suites poseduje dva tipa dvokrevetnih soba, sa francuskim ležajem (200x140 cm) ili sa dva odvojena kreveta (200x90 cm). Oba tipa sobe elegantnog su dizajna, sa drvenim podovima, LCD televizorima sa kablovskom televizijom I pristupom wireless internetu. Sobe imaju zasebna kupatila moderno opremljena, kao I  izlaze na sopstvene terase.

Jednokrevetna soba

Jednokrevetna soba poseduje francuski ležaj, LCD televizor sa kablovskom televizijom  kao i pristup wireless internetu. Soba ima sopstveno kupatilo opremljeno tuš kabinom. Soba takođe poseduje izlaz na terasu.